Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is één van ‘s lands snelst groeiende verhuurorganisaties, die als intermediair optreedt voor vele vakantieparken in heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Spanje en Frankrijk. Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u terecht voor luxe bungalows, comfortabele chalets en gezellig kamperen! Inmiddels is ons aanbod ook uitgebreid met vakantiehuizen/wintersport chalets.

Hogenboom Vakantieparken is opgericht in 1990 door Ruud Hogenboom, destijds zelf eigenaar van een aantal recreatiewoningen, en niet geheel tevreden met de resultaten en manier van werken van de toen bestaande verhuurorganisaties. Dit ligt nog immer ten grondslag aan de manier van werken; ze streven ernaar onbezorgde vakanties te organiseren, zonder daarbij de belangen van de (particuliere) woningeigenaren uit het oog te verliezen.

3 soorten accommodaties:

1. Luxe bungalows
Hogenboom Vakantieparken heeft een ruime keuze aan diverse accommodaties geschikt voor 2 tot 14 personen. Zo kunt u verblijven in een luxe strandvilla voorzien van sauna en zonnebank, een authentiek boerderijtje met een echte bedstee of een comfortabele bungalow voorzien van alle basisfaciliteiten. Ook voor groepen tot 40 personen heeft Hogenboom Vakantieparken een gevarieerd aanbod op diverse parken.

2. Comfortabele chalets
Hogenboom Vakantieparken heeft een ruime keuze aan comfortabele chalets en woodgalows (Fins houten chalet) met de luxe van een bungalow. Op diverse parken heeft u de keuze uit een comfortabel chalet of een woodgalow voor 4, 5 of 6 personen.

Naast de gemakken als een tv en ruime zithoek is de meerderheid van de chalets voorzien van airconditioning en verwarming. Dus zowel in de zomer als in de winter een ideaal verblijf voor een heerlijke vakantie!

3. Gezellig kamperen
Hogenboom Vakantieparken heeft diverse 3 tot 5 sterren campings in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk in haar aanbod. Deze campings zijn gelegen op verschillende locaties; aan het water, in de bossen of langs de kust. Zo treft u campings aan met basisfaciliteiten voor een aangenaam verblijf, maar ook campings welke beschikken over een breed scala aan faciliteiten met voor ieder wat wils.

Slogan
Dat is pas vakantiegevoel!

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Camping Lou Cantaire

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Camping Siblu Mar Estang - Funpass inclus

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Camping Paradis d'Arvor

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Camping Paradis - Barberousse

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -