Publicatie hygiene vakantiehuizen toegestaan

 De Consumentenbond mag een onderzoek naar hygiene van vakantiehuisjes publiceren. Roompot Vakanties, de grootste aanbieder van vakantieparken en campings in Nederland, had een kort geding aangespannen om publicatie tegen te houden, maar is door de rechter in het ongelijk gesteld.
 
De Consumentenbond heeft huisjes van verschillende aanbieders onderzocht. Roompot verhuurt meer dan 12.000 huisjes in Nederland. Tien daarvan zijn meegenomen in het onderzoek. De Consumentenbond stelde de betrokken aanbieders op de hoogte, maar weigerde volgens Roompot informatie te geven over de onderzoeksmethode. Roompot stapte daarop naar de rechter. Die stelde het bedrijf in het ongelijk, omdat op de zitting de gevraagde informatie alsnog werd verstrekt.
 
 
Een woordvoerder van Roompot zegt dat het bedrijf onafhankelijk consumentenonderzoek toejuicht. Mits zorgvuldig uitgevoerd en goed onderbouwd.
 
De resultaten worden op 27 februari bekendgemaakt in de Consumentengids.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bron: de Telegraaf
 

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Camping Mussonville

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Camping El Riu

Land - Spanje
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Camping Les Bö-Bains

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Résidence Lisa Maria

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -
GOGO jongerenreizen