NS zet meer snelle treinen in naar Brussel en Londen

03-02-2018

Dat blijkt uit het nieuwe spoorboekje dat eind dit jaar ingaat. Het ruwe ontwerp ligt vandaag voor advies bij regionale overheden en de consumentenorganisaties verenigd in Locov.
 
Daarna wordt ProRail als spoorbeheerder ingeschakeld om alle wensen voor volgend jaar definitief verzilverd te krijgen. Dat is meestal geen probleem.
 
We willen meer gebruik maken van de hsl, ook op internationale routes, zodat de snelle trein een beter alternatief voor het vliegtuig kan worden, bevestigt de NS-woordvoerder.
 
Zo gaat de IC Direct tussen Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda vijf keer per uur rijden in plaats van vier keer, waarvan een keer door naar Brussel.
 
Om de Randstad ook intern bereikbaar te houden, gaan er volgens NS acht intercity’s per uur rijden tussen bijvoorbeeld Utrecht en Gouda.
 
 
HashFlare
 
Bron: de Telegraaf

Vakantienieuws

Meer vakantiedagen krijgen door te sporten

25-02-2019

Bijna elke werkgever wil het wel stimuleren dat werknemers meer gaan sporten en gezonder leven. Een Zweeds bedrijf heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden: voor elk uur dat werknemers...Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Pierre & Vacances Résidence Bleu Marine

Land - Frankrijk
Plaats - Lacanau
Max. Personen -

Uitgelicht - Pierre & Vacances Résidence Bleu Marine

Land - Frankrijk
Plaats - Lacanau
Max. Personen -

Uitgelicht - Ferienpark Rübezahl/Berlin-Müggelsee

Land - Duitsland
Plaats - Berlijn
Max. Personen -

Uitgelicht - Roompot Resort Arcen

Land - Nederland
Plaats - Arcen
Max. Personen -