Vier doden door lawine in Franse Alpen, verder geen vermisten

14-02-2017

Een lawine in het skigebied in de Franse Alpen bij Tignes heeft vier levens geëist. Een groep snowboarders nam onder leiding van een leraar deel aan een georganiseerde offpiste-tour.
 
Aanvankelijk werd gemeld dat er negen mensen waren meegesleurd door de lawine, maar dat was gebaseerd op een misverstand. De autoriteiten zeggen nu dat er zeer waarschijnlijk maar vijf mensen mee waren: vier deelnemers en de begeleider.
 
Ongedeerd
 
Al snel na het ongeluk werden vier lichamen geborgen. Urenlang werd nog gezocht naar een vijfde slachtoffer. Franse media melden nu dat de vijfde deelnemer zich ongedeerd heeft gemeld. De tiener zou een paar minuten voor het ongeluk uit de groep zijn gestapt en zijn eigen gang zijn gegaan. 
 
De vijfde deelnemer wordt volgens de website van Le Dauphine nu verhoord door de politie, om er zeker van te zijn dat de groep inderdaad niet groter was en dat er niet nog mensen onder de sneeuw liggen.
 
 
Bron: NOS
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Vakantienieuws

Herfstvakantie ... Nederlanders gaan massaal naar de zon

15-10-2019

Door het slechte, wisselvallige weer in Nederland is er een run op de zon ontstaan. Dat bevestigen diverse ANVR-reisorganisaties tegenover De Telegraaf. Ze hebben voor de herfstvakantie die voor...Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Molecaten Park Waterbos

Land - Nederland
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Centro Vacanze Salinello

Land - Italie
Plaats - Tortoreto Lido
Max. Personen -

Uitgelicht - Internazionale Manacore

Land - Italie
Plaats - Peschici
Max. Personen -

Uitgelicht - Baia Domizia

Land - Italie
Plaats - Baia Domizia
Max. Personen -
Vind je ideale wintersportaccommodatie bij HappyHome