Nieuw bij Vakantie bungalow boeken

22-06-2011

Happy Home is een zelfstandige touroperator gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 3000 vakantiehuizen in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatie, Tsjechie, Frankrijk, Italie en Spanje. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een inkoper van Happy Home geïnspecteerd.

Happy Home verhuurt huizen voor 2 personen maar heeft ook huizen voor meer dan 40 personen. En verder allles wat daar nog tussen in ligt.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. De klant huurt bij ons een vakantiehuis van een particuliere eigenaar, die trots is op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat de klant vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. Onze huizen zijn geselecteerd op een rustige, meestal landelijk ligging. Veel van onze huizen liggen dan ook midden in de vrije natuur.
 
 

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Résidence La Rose d'Argent

Land - Frankrijk
Plaats - Colmar
Max. Personen - 4

Uitgelicht - Résidence Pr. Nakâra 2pC6p

Land - Frankrijk
Plaats - Cap d Agde
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Le Lotus Blanc 3p6

Land - Frankrijk
Plaats - Le Barcares
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Baden 2p 4 Les Iles du Morbihan

Land - Frankrijk
Plaats - Baden
Max. Personen - 4
GOGO jongerenreizen