Vraag vandaag nog de gratis vroegboek gids aan.

21-04-2011

Luxe kampeervakanties in 16 Europese landen!

Vacansoleil Camping Holidays is een Nederlandse reisorganisatie die opgericht is in 1969. Vacansoleil is specialist op het gebied van luxe kampeervakanties, met verkoopkantoren in 9 Europese landen.

De reisorganisatie is Europees marktleider en biedt circa 335 topcampings in 16 Europese landen: Frankrijk, Spanje, Italië, San Marino, Slovenië, Kroatië, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Denemarken en Portugal.

Vacansoleil is een familiebedrijf en biedt vakanties in luxe stacaravans en bungalowtenten. Er kan een keuze gemaakt worden uit 4 typen stacaravans: Bali, Fiji, Tahiti en Waikiki. Alle stacaravans en bungalowtenten zijn volledig ingericht en hebben een complete keuken, woonkamer en 2 slaapkamers. Voor gasten met een eigen kampeermiddel biedt Vacansoleil ook staanplaatsen op Europese topcampings tegen aantrekkelijke prijzen.
Gasten profiteren in het laagseizoen van het extra voordeel zoals 14 nachten voor de prijs van 10 en 7 nachten voor de prijs van 6.

Alle circa 335 topcampings zijn te boeken via de website www.vacansoleil.nl.
Elk jaar in november komt een nieuwe brochure uit, met ruim 400 pagina’s vakantieplezier. Deze is gratis aan te vragen via de website.
Vacansoleil is bekend van het populaire tv-programma Campinglife. Al voor het negende achtereenvolgende jaar is Vacansoleil de drijvende kracht achter dit RTL 4 programma. In het programma Campinglife laten we zien hoe het er tegenwoordig op een kwaliteitscamping aan toe gaat. De kijkcijfers bewijzen dat we daarmee veel mensen een plezier doen.
 
 
 

 
 
 
 
 

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - De Rimboe & Woeste Hoogte

Land - Nederland
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Novasol Ferienhausdorf am Wardersee

Land - Duitsland
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Residentie Les Balcons de la Méditerranée

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Terra Gaia

Land - Frankrijk
Plaats -
Max. Personen -
GOGO jongerenreizen