Istanboel beste reisbestemming

19-10-2010

De maand oktober begon met een spannend moment voor de reissector: de World Travel Award werden uitgereikt. Turkije kwam daarbij als grote winnaar uit de bus.
 
Het geliefde vakantieland sleepte veruit de meeste prijzen in de wacht voor wat betreft Europa. De Turkse stad Istanboel werd verkozen tot ideale reisbestemming, en Turkish Airlines verdiende de titel beste airline voor zakenreizigers.
Verder won het land in de categorie beste all-inclusive resort (Concorde De Luxe Resort in Antalya), beste City Hotel (Movenpick Hotel in Istanboel) en beste Couples Resort (Adam & Eve Hotels).
De awards, die gelden als de oscars voor de reissector, worden sinds 1993 uitgereikt aan de besten onder de besten in de toeristenindustrie.
 

Stedentrip
Voor een korte stedentrip moet je volgens de jury in Lissabon zijn. De Portugese hoofdstad werd uitgeroepen als beste bestemming voor mensen die er een paar dagen tussenuit willen naar een Europese stad.
Nederland viel ook in de prijzen: de titel beste Europese luchtvaartmaatschappij ging naar de KLM. Er waren aanmoedigingsprijzen voor het Sofitel Amsterdam The Grand (beste hotel Nederland), het Okura Hotel in Amsterdam (beste zakenhotel Nederland) en Thermae 2000 (beste spa-resort Nederland).
 

Vliegveld
Het beste vliegveld van Europa is Zürich Airport. The Westin Dragonara Resort op Malta sleepte een oscar binnen in de categorie beste familieresort, en Europa's beste touroperator is Tui.
 
Bron: de telegraaf

Vakantienieuws

Boek nu al voor de meivakantie!!

21-03-2024

Wacht niet te lang met het boeken van de Meivakantie,
Kijk op de site naar de beste vroegboek deals en profiteer van hoge korting.



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Ancora 01

Land - Spanje
Plaats - Llafranc
Max. Personen - 4

Uitgelicht - Ancora 04

Land - Spanje
Plaats - Llafranc
Max. Personen - 4

Uitgelicht - Ancora 07

Land - Spanje
Plaats - Llafranc
Max. Personen - 4

Uitgelicht - Ancora 08

Land - Spanje
Plaats - Llafranc
Max. Personen - 4