Inspiratie gidsje wintersport van Charlet.nl

29-09-2010

Chalet.nl, specialist in grotere wintersportaccommodaties, brengt dit jaar voor het eerst een gids uit ter inspiratie van de wintersporter.
Onderwerpen die in de gids aan de orde komen zijn onder meer vrijstaande chalets voor grote groepen, accommodaties met privé sauna en chalets met een cateringservice.

Het magazine is ter inspiratie bedoeld en geeft een beknopt overzicht van de mogelijkheden voor een wintersportvakantie.
Thema's zijn onder meer 'Wat eten we vandaag' en 'Dromen bestaan'. Ook wordt aandacht besteed aan minder bekende skigebieden.
 
Tips
Directeur Bart van Duren van Clatets.nl zegt met het magazine meer inzicht te geven in onbekendere aspecten van de wintersportvakantie en de lezer -uiteraard- over te halen tot een bezoek aan onze website.
'Ons magazine brengt je in de wintersportsfeer en geeft een aantal tips en suggesties voor het komende wintersportseizoen'.
 
Het gidsje kan worden aangevraagd via de website hieronder.
 
 

Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Cosconilles 2

Land - Spanje
Plaats - Roses
Max. Personen - 4

Uitgelicht - Es Turo De Fraca

Land - Spanje
Plaats - S Horta
Max. Personen - 10

Uitgelicht - Es Pont Den Teulari Nou

Land - Spanje
Plaats - Manacor
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Casa Del Sol

Land - Spanje
Plaats - Buger
Max. Personen - 6