Tien dagen theater op Terschelling

Het eiland Terschelling is vanaf vandaag tien dagen lang het toneel van het jaarlijkse theaterfestival Oerol.
Tot en met 20 juni kunnen mensen zich er onderdompelen in locatietheater, landschapskunst en muziek.
Het thema dit jaar is 'zilte luchtspiegelingen', want bezoekers aan het festival ruiken de geur van de zee en het Terschellinger landschap doet ze volgens de organisatie wegdromen.
„Tien dagen lang wordt het landschap verrijkt met zilte luchtspiegelingen: theater, muziek en de poëzie van het eiland”, zei creatief directeur Joop Mulder eerder.
 
Kaart verkoop Oerol
Het programma bestaat dit jaar uit veertig theatervoorstellingen, waarvan 24 Nederlandse premières. Voor Oerol zijn in totaal circa 100.000 voorstellingskaarten beschikbaar, waarvan de helft online gekocht kan worden.
Bij de start van de voorverkoop op 25 mei werden binnen een dag al 45.000 kaarten verkocht. De andere kaarten zijn op het eiland zelf verkrijgbaar. Veel huisjes en bungalows zijn al vol, maar u kunt op deze site altijd nog even kijken of er nog een plekje voor u vrij is.
 
Ook  zijn er op Terschelling veel campings waar u kunt verblijven tijdens dit theaterfestival. En natuurlijk zijn er ook dag tochten mogelijk.
Bron: de Telegraaf.

Vakantienieuws

Herfstvakantie ... Nederlanders gaan massaal naar de zon

15-10-2019

Door het slechte, wisselvallige weer in Nederland is er een run op de zon ontstaan. Dat bevestigen diverse ANVR-reisorganisaties tegenover De Telegraaf. Ze hebben voor de herfstvakantie die voor...Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Mandilada Village

Land - Griekenland
Plaats - Koumeika
Max. Personen -

Uitgelicht - Villas Luna Rosa

Land - Griekenland
Plaats - Pythagorion
Max. Personen -

Uitgelicht - Eleonas Votsalakia

Land - Griekenland
Plaats - Votsalakia
Max. Personen -

Uitgelicht - Pleiades

Land - Griekenland
Plaats - Votsalakia
Max. Personen -