Avonturenpark Hellendoorn staat in 2010 in het teken van spelletjes, ridders en heksen!

Avonturenpark Hellendoorn en Right To Play Nederland gaan samenwerken. Beide partijen zijn blij aan te kunnen kondigen dat in april, mei en juni 2010 een aantal acties in Avonturenpark Hellendoorn worden gestart waarmee geld opgehaald zal worden ten behoeve van Right To Play. De acties voor Right To Play zijn onderdeel van Spellendoorn, een evenement waarin Avonturenpark Hellendoorn een sport-, en spelprogramma lanceert. Right To Play zal met een aantal spelletjes gedurende drie maanden deel uitmaken van het programma van Avonturenpark Hellendoorn.

Right To Play zet zich in om de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden van de wereld te verbeteren door ze te ondersteunen in hun ontwikkeling door middel van sport en spel. Als doelstelling heeft de organisatie om in 2012 een miljoen kinderen regelmatig te laten deelnemen aan Right To Play projecten. Avonturenpark Hellendoorn wil met deze samenwerking, die voor de lange termijn is, Right To Play helpen deze doelstelling te verwezenlijken.


Vakantienieuws

Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie

03-04-2024

Ook dit jaar blijven Duitsland, Spanje, Frankrijk en ons eigen land onverminderd populair als vakantiebestemming voor de zomer vakantie.
Maar ook de duurdere reizen met het vliegtuig...



Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Bergheim 2/3p6p Des Rois

Land - Frankrijk
Plaats - Bergheim
Max. Personen - 6

Uitgelicht - Type Robinson

Land - Duitsland
Plaats - Ronshausen
Max. Personen - 5

Uitgelicht - Type Scout 42

Land - Duitsland
Plaats - Ronshausen
Max. Personen - 3

Uitgelicht - Al Andalus 2

Land - Spanje
Plaats - Orihuela Costa
Max. Personen - 4