Avonturenpark Hellendoorn staat in 2010 in het teken van spelletjes, ridders en heksen!

Avonturenpark Hellendoorn en Right To Play Nederland gaan samenwerken. Beide partijen zijn blij aan te kunnen kondigen dat in april, mei en juni 2010 een aantal acties in Avonturenpark Hellendoorn worden gestart waarmee geld opgehaald zal worden ten behoeve van Right To Play. De acties voor Right To Play zijn onderdeel van Spellendoorn, een evenement waarin Avonturenpark Hellendoorn een sport-, en spelprogramma lanceert. Right To Play zal met een aantal spelletjes gedurende drie maanden deel uitmaken van het programma van Avonturenpark Hellendoorn.

Right To Play zet zich in om de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden van de wereld te verbeteren door ze te ondersteunen in hun ontwikkeling door middel van sport en spel. Als doelstelling heeft de organisatie om in 2012 een miljoen kinderen regelmatig te laten deelnemen aan Right To Play projecten. Avonturenpark Hellendoorn wil met deze samenwerking, die voor de lange termijn is, Right To Play helpen deze doelstelling te verwezenlijken.


Vakantienieuws

Herfstvakantie ... Nederlanders gaan massaal naar de zon

15-10-2019

Door het slechte, wisselvallige weer in Nederland is er een run op de zon ontstaan. Dat bevestigen diverse ANVR-reisorganisaties tegenover De Telegraaf. Ze hebben voor de herfstvakantie die voor...Lees het gehele bericht »»

Uitgelicht - Hogenboom Vakantiepark Emslandermeer

Land - Nederland
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Land - Duitsland
Plaats -
Max. Personen -

Uitgelicht - Maltschachersee

Land - Oostenrijk
Plaats - Feldkirchen
Max. Personen -

Uitgelicht - Goldried

Land - Oostenrijk
Plaats - Matrei
Max. Personen -